23 d’abr. 2015

Som 10.000 persones compromeses amb els pobles i ciutats de Catalunya

A les eleccions municipals del pròxim 24 de maig, el 99,6% dels ciutadans de Catalunya podran votar una llista de Convergència i Unió
En un moment de crisi, de corrupció, i de complexitat pel que fa al procés sobiranista, hi ha 10.000 ciutadans que han volgut estar a les llistes, que volen participar sota les sigles de CiU. Són 10.000 homes i dones compromesos amb els ciutadans del seu municipi, amb els seus pobles i ciutats, però també amb el país i el seu futur polític.

Els compromisos de CiU per les eleccions municipals
Convergència i Unió va donar dissabte el tret de sortida a la precampanya de les eleccions municipals amb el lema “Som 10.000 fent camí per tu”. L'acte va comptar amb la presència de 500 caps de llista de CiU. Els encarregats de presentar els compromisos del món municipal de CiU amb la ciutadania de cara a la pròxima legislatura, van ser 5 alcaldes, conjuntament amb Xavier Trias, alcalde de Barcelona i candidat a la reelecció.
Trias va defensar que la prioritat de CiU és donar resposta a les necessitats de la gent: “Només sortirem de la crisi creant activitat econòmica, creant llocs de treball, perquè sense activat econòmica no hi ha benestar. El proper mandat calen governs forts i CiU és la garantia del progrés econòmic i el progrés social”.
Pel que fa al procés sobiranista, va apuntar: “Des de Barcelona proclamem els nostres anhels de llibertat com a poble, reivindiquem el dret a decidir el nostre futur perquè tots junts com a poble sumem”.

CiU presenta Montse Belmar com alcaldable de a Aiguaviva per a les municipals del maig

La candidata de la federació nacionalista proposa un projecte “obert i vital on primer són les persones, totes les persones”

Montse Belmar ha estat presentada aquest divendres al vespre com a candidata de CiU a l’alcaldia d’Aiguaviva per a les eleccions municipals del mes de maig. L’acte, l’ha presentat el portaveu adjunt de CiU al Congrés dels Diputats, Pere Macias, i també hi ha estat present el president comarcal de CDC al Gironès, Jaume Busquets, així com de diferents alcaldes de la comarca. La presentació, que ha tingut lloc al Polivalent del municipi, ha reunit una seixantena de persones. 
Durant els seus parlaments, la candidata ha ressaltat que “és tot un repte encapçalar la candidatura, m’omple d’orgull i sé que caldrà molt d’esforç però estic coordinant un equip de persones amb moltes ganes de treballar amb rigor i amb vocació de servei. Volem treballar pel poble i fent-ho amb tothom que tingui idees o propostes en benefici d’Aiguaviva”. Montse Belmar també ha desglossat alguns dels objectius del seu programa “obert i vital”. “Tinc molt clar que primer són les persones, totes les persones” ha afegit la candidata de CiU a l’alcaldia d’Aiguaviva, que ha afegit que “volem donar impuls a totes les infraestructures de les que disposa el poble, precisament gestades durant el govern de CiU. Volem que Aiguaviva no sigui un poble dormitori, sinó un poble actiu per conviure-hi amb tota plenitud. També cal recolzar l’activitat empresarial de les empreses existents i, alhora, donar incentius per introduir-ne de noves”.
Montse Belmar, de 45 anys, és nutricionista i és la primera vegada que encapçala la llista de CiU per Aiguaviva. Belmar ha agraït el suport de tothom i ha recordat els inicis de la seva relació amb el municipi: “Vaig venir a viure a Aiguaviva la primavera del 98. I vull remarcar que no s’estima més el poble en què es neix que el que es tria per a viure-hi”.
Per la seva banda, Pere Macias ha destacat el fet que per primera vegada una dona opti a l’alcaldia d’Aiguaviva i, dirigint-se a Belmar, ha elogiat la figura de l’alcalde com una de les més boniques en la vida d’un polític: “Si ets un bon alcalde t’acabes fent teus els problemes de la gent. Val la pena ser alcalde per treballar per a les persones. Però, aquest treball és fonamental que es faci en equip i que se sàpiga transmetre a la gent. En definitiva, vocació de servei de treballar amb la gent i per la gent”.


Aiguaviva, 28 de febrer 2015